Förra veckan så va det bara den ena spiken som satt. Ja så denna vecka så hade jag tänkt hjälpa er med två. Från och med 1 Mars är det tillåtet att köra utan skor på hästarna, ja så det är lite svårt att veta vilka som gör det idag.

Jag börjar med att spika i V75 2 där jag kör Häst 3 SAURON PIL med hematränaren  Peter Untersteiner. Sen vandrar jag vidare till V75 6 och där spikar jag Häst 4 ERIK STING. Låset hittar vi i V75 7 Häst 4 QAHAR Q.C. samt Häst 7 MASTER CROWE. Lycka till om ni tänker spela idag.

Ja idag blev det inga stålar!…va helt fel ute denna gång, ja jag hoppas att ni har överseende att hästarna inte va i form idag. Vilken utdelning det blev, ja över fyra och en halv miljon på 7 rätt och nästan 20 000 på sex rätt och femmorna gav fina 822 kronor. Det är bara att komma igen till nästa vecka, ja man ska aldrig ge upp. Ha en trevlig Lördagskväll mina vänner.

Dela: