Matchdag, gratis inträde, nästan ”slutsålt”, otroligt fint väder och en Michael Parks som är spelklar. Otroligt fin dag för hockey!

Michael Parks debuterar ikväll för Timrå IK! Hämta din plats i arenan för att vara med och se hans första skär i Timråtröjan.

Det finns trots några få platser kvar på sittplatssektionerna men på Västra stå får vi fortfarande in en hel del!  

En poäng trots två svaga perioder för Timrå

Det var en spännande tillställning där en publikfest väntade. Gratismatchen som vi alla väntat på! Matchbilden blev dock något avslagen fram till tredje perioden drog igång..

Inför matchen meddelades det att Michael Parks skulle debutera i Timråtröjan vilket man ändå får se som en lyckad debut! Han skapade chanser och var väldigt vaken.

 Matchen i sig var Oskarshamn det starkare laget i två perioder – I tredje vaknade Timrå till och tog matchen till övertid. Väl där tog det slut snabbt.. 

Övertiden hinner knappt starta innan Oskarshamn 19 sekunder in i matchen avgör matchen. Ja och dom vinner helt klart välförtjänt enligt mig.

Det kom över 5000 personer till ladan denna kväll!…ska bli roligt att se hur många som återvänder till NHK Arena för att se Timrå möta BIK  Karlskoga i nästa Hemmamatch nu på

Dela: